Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Gymlærer siktet for sex med elever i Danmark

Deretter ble den kvinnelige læreren forsøkt presset for penger.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet):  En 27 år gammel kvinnelig lærer har fått sparken fra Himmerlands Ungdomsskole i Skive i Danmark for å hatt sex med to 16 år gamle elver.

Læreren er også siktet av politiet for ulovlig omgang med de to guttene, skriver Bt.dk.

- Lærerinnen er siktet etter overtredelse av straffelovens paragraf 223, som handler om samleie med elver, sier politiadvokat Jens Severinsen.

Ifølge avisa hadde læreren sex med elevene ved flere anledninger, blant annet i skolens gymsal. De to elevene forsøkte senere å presse henne for penger.

Innrømmer forholdet Overfor skoleledelsen har læreren innrømmet forholdet.

- Vi hørte rykter om det da vi kom tilbake fra juleferie. Vi konfronterte omgående de involverte personer og de bekreftet at dette hadde foregått noen måneder. Vi fristiller derfor læreren med øyeblikkelig virkning og overlater saken til politiet, sier rektor Lone Baadsgaard til BT.

Norsk lærer dømt En kvinnelig lærer fra Østfold ble i sommer funnet skyldig i liknende forhold.

Den 29 år gamle kvinnen ble dømt til fengsel i seks måneder og fikk forbud mot å jobbe som lærer i fem år etter samleie med en 16 år gammel elev på en hyttetur.

Også en mannlig lærer fra Gudbrandsdalen er siktet for seksuell omgang med en mindreårig elev. 

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media