Ha en god, blakk helg med VISA

For kortselskapet har ikke betalt kunder som ble «robbet» av datafeil.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Er du blant VISA-kort brukerne som er blitt «robbet» av kortselskapet tidligere i uka og ikke har fått tilbakeført pengene til din konto pr. fredag ettermiddag?

Da kan vi ønske en god, blakk helg med VISA. 

Kundene som VISA lovet pengene tilbake innen 24 timer sist onsdag, får ikke noen tilførsel derfra før «en av de første dagene til uka».

Og VISA vet ikke hvor mange kunder som er rammet av selskapets «datahikke». Bortsett fra at det berører kunder over hele Europa.

-Vi beklager veldig problemene som våre kunder er påført. Våre dataproblemer er løst  og det skal ikke være noen fare igjen for at kontiene blir tømt. Men det er nok en misforståelse at vi har lovet penger tilbake etter 24 timer. Det er ny informasjon innen 24 timer vi har lovet, sier kundesjefen for VISA Europe i Norge, Christina Lind, til Dagbladet.no.

- De lovet penger

To av VISA-kundene som er blitt «robbet» i utenlandske minibanker tidligere i uka, Tor Erik Ebbesen i Sunndal og Kåre Henning Gardshol i Ulsteinvik, er ikke i tvil om at det var penger på konto innen 24 timer de ble lovet da de ringte VISA og Tellers kundetelefon 815 00 400 tidligere i uka.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer