HA-sjef siktet for vold med hammer

Viste fingeren til Hells Angels-sjefen - ble slått med hammer, ifølge vitner i Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): - Vi har siktet en person for legemsbeskadigelse. Han er nå i politiets varetekt, men det er uklart når vi får ham avhørt. Fornærmede har forklart seg, og vi har i tillegg kalt inn en rekke vitner som så hendelsen, opplyser jourhavende jurist ved Sør-Trøndelag politidistrikt, politiadvokat Bente Bøklepp Myran til Adressa.no onsdag kveld. 

Politiadvokaten har foreløpig ikke tatt stilling til om Leif Ivar Kristansen skal framstilles for fengsling etter voldsepisoden


Vitner forteller til
Adressa.no at det svartnet for Hells Angels toppen Leif Ivar Kristiansen, da flere menn viste fingeren til han.

_|Politiet fikk melding om et større slagsmål i Nordre gate klokka 14.14, der flere utlendinger og en fra MC-miljøet var innblandet, sier operasjonsleder Leif Berglund ved Sør- Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Leif Ivar Kristiansen ble tidligere antatt å være president i Hells Angels Norge og leder av HA i Trondheim.

Bråket skal ifølge vitner ha startet i en nabogate, der HA-sjef Leif Ivar Kristiansen kom kjørende på sin velkjente sølvgrå Harley Davidson motorsykkel. Flere menn i en forbipasserende bil ha vist fingeren til Kristiansen. Da rant det over for MC-lederen.

Da bilen med mennene stoppet opp i Nordre gate skal også Kristiansen ha stoppet. Vitner forteller til Adressa.no at han gikk mot bilen med en hammer i hånden.

Bilen var da låst, men takluka sto åpen.

Vitner forklarer at Kristiansen slo ned gjennom takluka og traff en av mennene i bilen i hodet.

<strong><b>HA-SJEF:</strong></b> Leif Ivar Kristiansen beskyldes for å ha slått en mann i hodet med en hammer i Trondheim. Selv sier han at han ble angrepet først. Foto: SCANPIX
HA-SJEF: Leif Ivar Kristiansen beskyldes for å ha slått en mann i hodet med en hammer i Trondheim. Selv sier han at han ble angrepet først. Foto: SCANPIX Vis mer

Mannen blødde kraftig fra et kutt i hodet, og ble sendt til legevakta for sjekk etter hendelsen.

Leif Ivar Kristiansen mener de andre mennene angrep ham først.

- De hoppet på meg, mens jeg satt på sykkelen, sier han til Adressa.no.

Politiet bekrefter at en person er sendt til sykehus:

_|En hammer ble nevnt i meldingen vi fikk, bekrefter operasjonsleder Berglund.

Kristiansen har nå kontaktet sin advokat for å få hjelp til å rydde opp i det han mener er en misforståelse fra politiets side.

HA-sjefen satt i ettermiddag i avhør hos politiet etter episoden i Trondheim sentrum.

_|Nå er det opp til den videre etterforskningen å finne ut hva som har skjedd, sier operasjonslederen ved Sør-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer