Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Haakon Lies hus gikk for 900 000 over takst

Pris: 8,3 millioner.

ETTERTRAKTET: Haakon Lies hus på Ulvøya dro mange interessenter på visning. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET
ETTERTRAKTET: Haakon Lies hus på Ulvøya dro mange interessenter på visning. Foto: NINA HANSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Huset etter Haakon Lie ble onsdag solgt for 8,3 millioner kroner, 900 000 kroner over verditaksten.

Eneboligen, som ligger på Ulvøya i Oslo, hadde en prisantydning på 7,4 millioner kroner. Men privatpersonen som til slutt endte opp med huset og tomta, måtte betale 900 000 kroner mer.

- Det var overraskende at den gikk såpass høyt over takst, og det var en heftig budrunde på slutten, sier megler Kim André Krabbe i Privatmegleren til NTB.

Det verneverdige huset er tegnet av arkitekt Knut Knutsen og ble bygget i 1967. Bruksarealet er på rundt 150 kvadratmeter, mens tomta huset står på, er 1767 kvadratmeter.

«Dette er et unikt og enestående hus med et utrolig stort potensial,» lover boligannonsen, som også slår fast at huset trenger litt kjærlighet - underforstått modernisering.

Haakon Lie, mangeårig partisekretær i Arbeiderpartiet, døde i mai i år, 103 år gammel.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling