Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hacker-gruppe vil avsløre identitet til 1000 Ku Klux Klan-medlemmer

Lagt ut advarsel på nettet.

ADVARER:  En anonym gruppe skriver nå at de vil avsløre identiteten til 1000 medlemmer av Ku Klux Klan i USA. Foto: Rainier Ehrhardt/Reuters/Scanpix
ADVARER: En anonym gruppe skriver nå at de vil avsløre identiteten til 1000 medlemmer av Ku Klux Klan i USA. Foto: Rainier Ehrhardt/Reuters/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Anonyme hacker-aktivister melder nå at de fortsetter sin kamp mot Ku Klux Klan. Nå sier de at målet er å avsløre identiteten til 1000 Ku Klux Klan-medlemmer i forbindelse med at det nå er ett år siden opprørene i den amerikanske byen Ferguson, skriver International Business Times.

- Vi angriper dere på grunn av det dere gjør mot våre brødre og søstre, skrev Anonymous i en uttalelse forrige uke.

De anonyme hackerne skriver at de er i gang med operasjon KKK, hvor de også har som mål å stenge Ku Klux Klan sine nettsider og kontoer på sosiale medier.

I fjor klarte hackerne å hacke seg inn på Ku Klux Klan sin Twitter-konto, i tillegg til å navngi flere av gruppas medlemmer. Nå vil de avsløre flere.

- Dere fortsetter å true medlemmer av Anonymous og andre. Vi sa aldri at vi bare vil slå til én gang, skriver de nå, og fortsetter:

- Etter å ha fulgt mange av dere gjennom lang tid er vi overbevist om at å skape gjennomsiktighet i deres organisasjon er riktig reaksjon, står det i manifestet.

Ku Klux Klan er kjent for å holde identiteten rundt organisasjonen og medlemmene hemmelig. Anonymous oppfordrer den amerikanske regjeringen om å finne en løsning, sånn at hatefulle grupper som Ku Klux Klan ikke får angripe minoriteter.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!