Hadde 87 pakker heroin i magen

Den 12 år gamle gutten landet i New York alene sent onsdag kveld. Men på vei fra flyplassen fikk han vondt i magen. Dét var ikke helt uten grunn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Gutten er amerikansk statsborger, men de siste årene har han bodd i Nigeria med slektninger. Han reiste alene fra London med British Airways og var framme i New York på onsdag kveld. Men på vei i taxi fra LaGuardia-flyplassen fikk 12-åringen voldsom mageknip og ble kjørt rett til sykehuset i bydelen Queens.

Der gjorde legene store øyne etter hvert som det gikk opp for dem hva som plaget den lille pasienten. I magen hadde han 87 pakker med heroin. Guttens tilstand forbedret seg raskt da pakkene ble fjernet.

Hvis pakkene hadde sprukket i magen hans, kunne den unge kureren ha dødd. Det er ukjent hvor store posene var og hva slags gateverdi heroinen har. Gutten hadde blitt lovet knappe 16 000 kroner hvis han fikk narko-partiet frem til mottakerne.

Politiet vet enda ikke hvem gutten var kurer for. Ifølge amerikanske medier sitter guttens far i fengsel for å ha rekruttert kurerer. Gutten er siktet for smuglingen og vil bli dømt som ungdomsforbryter.