Hadde avkappet hode i ryggsekken

Den finske tv-stjernen vandret rundt i byen og viste fram kjærestens avkappede hode.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I Tammerfors i Finland avdekkes akkurat nå en av Nordens mest makabre drapssaker. En 31 år gammel kvinne er tiltalt for drap etter å ha kappet opp kroppen til sin drepte kjæreste. Hun er kjent fra tv-programmet «Gladiatorene» som gikk på finsk fjernsyn på nittitallet.

Sammen med sin nye kjæreste, som er tiltalt for et annet makabert drap, lo de høyt i retten da tiltalen ble lest opp, skriver Aftonbladet.

Kvinnens kjæreste er tiltalt for å ha knivdrept en 29 år gammel dataprogrammerer. Mannen har erkjent forholdet, og har samtidig forklart at motivet var sjalusi.

Den drepte hadde et forhold til tv-stjernen, og kjæresten tok livet av ham. Så parterte han liket og spiste deler av det.

- Jeg fikk en følelse av at ingen kunne gjøre meg noe etter det. Jeg har makt til å gjøre hva som helst med en kropp, til og med spise den, sa mannen i retten i dag.

Gikk rundt med hodeskalle i sekken

Kvinnen er tiltalt for drapet på en 26 år gammel mann som på det tidspunktet var kjæresten hennes. Ifølge tiltalen tok hun hodet hans som trofh.

Hun la skallen i en ryggsekk og spaserte rundt i Tammerfors med det. Kvinnen skal også ha vist det fram til flere personer.

Politiet har ikke funnet noen av de dreptes kroppsdeler. De to har forklart at de la restene i søppelbøtter i Tammerfors, men selv etter to måneders graving på byens søppelfylling har ikke politiet funnet noe.

Kvinnen er kroppsbygger og er kjent for temperamentet sitt. Ifølge avisa er hun misbruker av dopingpreparater og blir ofte voldsom når hun drikker alkohol.