- Hadde de visst hvor hun forsvant, kunne de konsentrert seg om det

Familien til Sigrid Giskegjerde Schjetne håper politiet snart finner ut hvor hun forsvant fra.

VET IKKE HVOR HUN FORSVANT: Politiet er ikke sikre på hvor Sigrid Giskegjerde Schjetne befant seg da hun forsvant. Dette bildet er tatt idet Sigrid går på 69-bussen ved Tveita kun timer før hun forsvant. Foto: Politiet
VET IKKE HVOR HUN FORSVANT: Politiet er ikke sikre på hvor Sigrid Giskegjerde Schjetne befant seg da hun forsvant. Dette bildet er tatt idet Sigrid går på 69-bussen ved Tveita kun timer før hun forsvant. Foto: Politiet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ti dager etter at Sigrid Giskegjerde Schjetne (16) forsvant på vei hjem fra en venninne, er politiet ennå ikke sikre på akkurat hvor Sigrid befant seg da hun ble bortført.

- Familien er særlig opptatt av spørsmålet om hvor Sigrid forsvant fra, og der synes de ikke politiet har kommet noe særlig lenger. De er litt bekymret for det, sier Harald Stabell som er bistandsadvokat for Sigrids foreldre.

- Hadde politiet visst hvor hun forsvant, kunne de konsentrert oppmerksomheten rundt det, sier han.

Vurderer dusør Stabell forteller at familien får god informasjon av politiet, og er fornøyd med at det settes inn så store ressurser.

- Vi er jo avhengig av tillit til politiet, og regner med at de gjør det de kan, sier han.

Familien vurderes nå også å utlove dusør. De fikk tidlig i letingen tilbud om en dusør på halv million kroner fra en giver, men takket nei etter råd fra politiet.

- Dette vurderes nå forløpende, sier Stabell.

Etterlyser ny bil I går gikk politiet ut og etterlyste enda en bil i forbindelse med Sigrids forsvinning. Flere vitner har observert en stasjonsvogn i Låveveien i det aktuelle tidsrommet, altså mellom midnatt og 00.30.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer