Hadde elleve barn i bur

Fosterforeldre skulle hjelpe handikappede barn.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Til sammen ni bur var laget inne i huset der fosterforeldrene bodde. Burene hadde alarm, slik at barna ikke kunne ta seg ut av dem, skriver Aftonbladet.

Tragedien i Clarksfield vest for Cleveland i den amerikanske delstaten Ohio ble oppdaget av en sosialarbeider i slutten av forrige uke. Alle de elleve barna har en funksjonshemning. De er fra ett til 14 år gamle.

Foran inngangene til flere av burene var det trukket tunge møbler. Noen av burene sto stablet oppå hverandre to og to i andre etasje i huset. Burene er en meter høye og en meter dype. Barna har fortalt at de ble tvunget til å sove i de små kassene.

Barna er nå tatt fra fosterforeldrene Sharon och Mike Gravelle. Paret hevder at de ble rådet til å plassere barna i bur av en psykolog. Moren til Sharon Gravelle sier at barna ikke har lidd noen overlast.

- Hele året har de lekt og ledd, hevder hun.

INNESTENGT: Elleve barn var innestengt i bur i dette huset. Det fantes verken tepper eller puter i burene der barna var tvunget til å sove. Foto: SCANPIX
INNESTENGT: Elleve barn var innestengt i bur i dette huset. Det fantes verken tepper eller puter i burene der barna var tvunget til å sove. Foto: SCANPIX Vis mer