MISTENKT FOR BABYDRAP: Nederlandsk politi fant fire babylik i kofferter på loftet av huset hvor den 25-årige kvinnen bodde med sine foreldre. Foto: SCANPIX
MISTENKT FOR BABYDRAP: Nederlandsk politi fant fire babylik i kofferter på loftet av huset hvor den 25-årige kvinnen bodde med sine foreldre. Foto: SCANPIXVis mer

Hadde fire babylik i kofferter på loftet

Nederlandsk kvinne (25) mistenkt for drap på egne nyfødte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| En nederlandsk kvinne (25) er pågrepet i landsbyen Nij Beets og mistenkt for drap på fire av sine nyfødte, opplyser nederlandsk politi i kveld, melder avisa De Telegraaf.

Barnelikene ble funnet i kofferter på loftet av boligen hvor den 25-årige tannpleieren bodde med sine foreldre.

De pågår i ettermiddag fortsatt tekniske undersøkelser i boligen. Politiet mistenker at drapene har funnet sted i perioden mellom 2002 og 2010. Dødsårsaken er ikke kjent.

Det ble først meldt om funn av tre drepte babyer. I kveld viste det seg at også en ytterligere koffert inneholdt levninger av et fjerde barn.

Nederlandsk politi fattet mistanke etter meldinger om at kvinnen har vært gravid gjentatte ganger, uten at hun senere har blitt observert med barn. I avhør har hun påstått at disse ble adoptert bort, men greide ikke å dokumentere påstanden.

Hun sa senere at hun hadde dem på loftet og ble arrestert, melder BBC.

Politiet slo til mot adressen og fant likene da de ikke greide å finne dokumentasjon på at dette var tilfelle.

Foreldrene sier de ikke har vært klar over at datteren har vært gravid. De er så langt ikke mistenkt for å være delaktig, skriver De Telegraaf.

Ved hjelp av rettsmedisinske undersøkelser skal politiet finne ut hvordan barna eventuelt døde eller om de var dødfødte. Den lille landsbyen ligger 140 kilometer nordøst for Amsterdam i provinsen Friesland, skriver NTB.

En fransk kvinne innrømmet i juli at hund drept åtte av sine nyfødte.

GRANSKE ÅSTEDET: Politi bærer ut en pose med ukjent innhold fra huset i landsbyen Nij Beets. Foto: SCANPIX
GRANSKE ÅSTEDET: Politi bærer ut en pose med ukjent innhold fra huset i landsbyen Nij Beets. Foto: SCANPIX Vis mer