Hadde ikke kontanter - ranerne tok valper isteden

Amerikansk politi ber om hjelp til å finne fire valper etter væpnet ran.

BER OM HJELP:  På Twitter og på sine hjemmesider ber politiet i Wayne county i Ohio publikum om hjelp til å finne personene bak ranet av tre valper, samt valpene selv. Foto: Wayne county sheriff's office
BER OM HJELP: På Twitter og på sine hjemmesider ber politiet i Wayne county i Ohio publikum om hjelp til å finne personene bak ranet av tre valper, samt valpene selv. Foto: Wayne county sheriff's office Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Politiet i Wayne county i Ohio i USA ber publikum om hjelp etter at fire valper som bare er tre uker gamle valper ble stjålet under et væpnet ran i Doylestown torsdag, første juledag.

Ifølge Sky news gjorde tre menn innbrudd i et hus hvor en 32 år gammel mann og en 21 år gammel kvinne oppholdt seg.

Var væpnet Innbruddstyvene var væpnede og skal ifølge den britiske kringkasteren ha slått mannen i ansiktet med et håndvåpen, og holdt en pistol mot kvinnen.

De tre mistenkte skulle egentlig rane personene som oppholdt seg i huset for penger, men verken den 32 år gamle mannen eller den 21 år gamle kvinnen hadde kontanter på seg eller i huset.

Da tok ranerne valpene isteden og flyktet fra stedet.

- Overlever ikke uten riktig stell Nå ber altså politiet om hjelp til å finne gjerningspersonene og valpene. På  Twitter og sine hjemmesider har de gått ut med bilde av valpene, samt et nummer man kan ringe hvis man har informasjon i saken.

- Valpene er bare tre uker gamle og kommer ikke til å overleve uten riktig stell, sier politikaptein Doug Hunter, ifølge Sky.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer