Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hadde ikke kontanter - ranerne tok valper isteden

Amerikansk politi ber om hjelp til å finne fire valper etter væpnet ran.

 BER OM HJELP:  På Twitter og på sine hjemmesider ber politiet i Wayne county i Ohio publikum om hjelp til å finne personene bak ranet av tre valper, samt valpene selv. Foto: Wayne county sheriff's office
BER OM HJELP: På Twitter og på sine hjemmesider ber politiet i Wayne county i Ohio publikum om hjelp til å finne personene bak ranet av tre valper, samt valpene selv. Foto: Wayne county sheriff's office Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Politiet i Wayne county i Ohio i USA ber publikum om hjelp etter at fire valper som bare er tre uker gamle valper ble stjålet under et væpnet ran i Doylestown torsdag, første juledag.

Ifølge Sky news gjorde tre menn innbrudd i et hus hvor en 32 år gammel mann og en 21 år gammel kvinne oppholdt seg.

Var væpnet Innbruddstyvene var væpnede og skal ifølge den britiske kringkasteren ha slått mannen i ansiktet med et håndvåpen, og holdt en pistol mot kvinnen.

De tre mistenkte skulle egentlig rane personene som oppholdt seg i huset for penger, men verken den 32 år gamle mannen eller den 21 år gamle kvinnen hadde kontanter på seg eller i huset.

Da tok ranerne valpene isteden og flyktet fra stedet.

- Overlever ikke uten riktig stell Nå ber altså politiet om hjelp til å finne gjerningspersonene og valpene. På  Twitter og sine hjemmesider har de gått ut med bilde av valpene, samt et nummer man kan ringe hvis man har informasjon i saken.

- Valpene er bare tre uker gamle og kommer ikke til å overleve uten riktig stell, sier politikaptein Doug Hunter, ifølge Sky.

Valpene er av rasen cane corso, en såkalt molosser-hund, altså en hund som har tung og stor kroppsbygning, ifølge Wikipedia. De skriver også at hundene gjerne brukes til vakthold.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media