Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hadde ikke sex med Lewinsky

Washington (NTB-Reuters): USAs president Bill Clinton benektet i dag kategorisk at han hadde hatt seksulle forbindelser med den 24-årige Monica Lewinsky

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg vil gjerne si dette til det amerikanske folk: Jeg hadde ikke seksuelle forbindelser med denne kvinnen, med frk. Lewinsky, sa Clinton på slutten av en tilstelning i Det hvite hus som hadde utdanning som hovedtema.

Clinton benektet også kategorisk at han skal ha oppfordret noen til å lyve. Clinton er blitt beskyldt for å ha bedt Lewinsky lyve for retten om forholdet mellom henne og Clinton, eller med andre ord begå mened.

- Jeg oppfordret aldri noen til å lyve, ikke én gang, sa Clinton.

Sist gang Clinton sa noe om det påståtte forholdet til Lewinsky var torsdag morgen. Også da avviste han at det var noe forhold mellom ham og den unge damen.

Presidentens rådgivere er bekymret for den fallende oppslutningen om presidenten på meningsmålinger gjort de siste dagene. De skal derfor ha lagt et visst press på presidenten for å få ham til å stå fram. Samtidig skal de ha bestilt en egen meningsmåling gjennom ledelsen for det demokratiske partiet, ifølge avisen The Washington Post.

Monica Lewinsky smiler fra forsiden av Newsweeks neste nummer, som inneholder utdrag av samtaler mellom Lewinsky og en venninne som i hemmelighet spilte dem inn på bånd. President Bill Clinton fastholdt mandag at han aldri har hatt noe forhold til Lewinsky, og aldri har bedt henne lyve.

NEKTER:USAs president Bill Clinton tok definitivt bladet fra munnen.
Monica Lewinsky

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!