Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hadde kjæresten på do i to år

Nå kan Kory McFarren (36) bli tiltalt for mishandling.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet vurderer å sikte 36-åringen for mishandling, etter at hans ett år yngre kjæreste ble funnet på hans do.

Der hadde hun ifølge Associated Press sittet så lenge at huden hennes var grodd fast til setet. Først onsdag denne uken kom hun til sykehus, etter at medisinsk personell hadde fått løsnet henne fra toalettet. 

- Vi fjernet toalettet med et spikerjern og det fulgte med henne til sykehuset der de endelig fikk det fjernet, sier politimester Bryan Whipple.

Ikke limt fast

Han opplyser at etterforskere onsdag vil levere en rapport til fylkesadvokaten og at det senere vil bli avgjort om det skal tas ut tiltale mot Kory McFarren.

- Hun var ikke limt fast, hun var heller ikke bundet, hun satt rett og slett fast til toalettsetet med kroppen. Det er vanskelig å forestille seg, jeg har vanskelig for å forestille meg det selv, forteller Whipper.

Han legger til at kjæresten har forklart etterforskerne at han hver dag forsøkte å lokke kvinnen ut av badet både med mat og drikke, men at han hver gang fikk samme svaret «kanskje i morgen».

Huset hadde også et annet bad, som kvinnens kjæreste benyttet.

Illustrasjonsfoto: Lars Myhren Holand
Illustrasjonsfoto: Lars Myhren Holand Vis mer

«Desorientert»

Kory McFarren ringte politiet 27. februar i år og forklarte at noe var galt med kjæresten. Han skal imidlertid ikke ha sagt hvorfor han brukte hele to år på å ringe etter hjelp.

Inne på badet ble kvinnen funnet med buksene på knærne, noe «desorientert» og med sterkt oppsvulmede bein, ifølge politiet.

Whipple opplyser videre at kvinnen har nektet å samarbeide med både politiet og medisinsk personell ved sykehuset.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!