Hadde kniv i sekken

Dobbeltdrapsmistenkte Bahadir Mirzaolimov pågrepet ved Trondheim.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NAMSOS/OSLO (Dagbladet.no): Stabsjef Rolf Rones ved politiet i Nord-Trøndelag bekrefter overfor Dagbladet.no at den etterlyste er pågrepet.

Bahadir Mirzaolimov (26) ble pågrepet uten dramatikk av en politipatrulje i Trondheim mellom klokka 08.15 og 08.30.

- Politipatruljen var ute på vanlig tjeneste og de oppdaget en person gående i nærheten av E6. De stoppet ham og kontrollerte ham.

Mirzaolimov hadde med seg en sekk da han ble pågrepet. Ifølge Adressa.no hadde han en kniv i sekken. Politiet sa i går at de drepte trolig ble tatt av dage med kniv eller hammer.

- Men vi har per nå ikke noe grunnlag for å si at denne er brukt som drapsvåpen, sier utrykningsleder Nils Arne Mehammer i Kripos.

Politiet fikk tips i går om at Mirzaolimov kunne befinne seg i Trondheim. Politifolkene ble utstyrt med bilde av den etterlyste og ble bedt om å være på vakt.

- Patruljen hadde gjort hjemmeleksa si og sett nøye på bildet av den ettersøkte, sier lensmann i Overhalla, Erling Lundstadsveen, til Dagbladet.no.

Mirzaolimov ble pågrepet uten dramatikk og oppga korrekt navn da han ble spurt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer