Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hadde marihuana i slipset

De ansatte på Gardermoen smugler. Hittil i år er 164 personer stoppet. En purser hadde marihuana i slipsknuten, skriver VG.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det er ikke bare passasjerene som går forbi tollen med for mye av litt av hvert på Gardermoen. Både ansatte på flyplassen og ansatte i flyselskapene er blitt stoppet med altfor mye i bagasjen, skriver VG.

Hittil i år er 164 kabinansatte og flyplassansatte blitt lettet for varer. Åtte av dem smuglet narkotika. En purser hadde gjemt mer enn seks gram marihuana i knuten i slipset!

Distriktstollsjef Oddvar Sæther har skrevet brev om saken til Luftfartsverket. Han mener at tallet er altfor høyt og at det viser at «enkelte ansatte ved lufthavnen ikke burde ha fått tilltatelse til å ferdes her.

Flyansatte er de verste: Mer enn 100 av dem som ble tatt, jobber i forskjellige flyselskap. Men flyselskapene får ikke vite at deres ansatte smugler. Tollvesenet har nemlig taushetsplikt. De fleste slipper unna med bot.

(Dagbladet.no)

Foto: SCANPIX
Foto: SCANPIX Vis mer
Foto: SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!