Lottomillionær

Hadde million-kupongen i veska i flere uker

- Jeg blir fortsatt svimmel av å tenke på det.

LÅ I LOMMA: En tysk kvinne hadde vinnerkupong i veska i flere uker, før hun innså det utrolige. Illustrasjonsfoto: FJR
LÅ I LOMMA: En tysk kvinne hadde vinnerkupong i veska i flere uker, før hun innså det utrolige. Illustrasjonsfoto: FJR Vis mer
Publisert

En kvinne i Tyskland gikk flere uker uvitende om at hun hadde en vinnerkupong fra en lottotrekning i veska.

Da kvinnen endelig skjønte at hun hadde vunnet, innkasserte hun 33 millioner euro, som tilsvarer 342 millioner norske kroner.

45-åringen sa at hun fortsatt blir svimmel over å tenke på at hun ubevisst hadde med seg vinnerkupongen i flere uker, melder The Independent.

Hun var den eneste vinneren av en trekning 9. juni, ifølge Lotto Bayern, som ikke har navngitt kvinnen.

LOTTOMILLIONÆR: Trond Furuberg hadde glemt at han hadde tippet da telefonen plutselig ringte. Video: Irene Furuberg (Les hele saken her: https://www.dagbladet.no/nyheter/trond-fikk-telefonen-alle-drommer-om---det-gjor-vondt-nar-jeg-klyper-meg-i-armen-da-er-jeg-vel-vaken/68706652 ) Vis mer

Den 45-årige mora hadde valgt tallene tilfeldig, før hun stakk billetten i veska.

Hun betalte bare 12 kroner for vinnerloddet, som viste seg å skulle endre livet for henne, ektemannen og barnet deres. Den nybakte mangemillionæren kunne nesten ikke tro det, da hun innså at hun hadde båret på vinnerloddet, helt uvitende, i flere uker.

- Jeg blir fortsatt svimmel av tanken på at jeg uforsiktig har båret på nesten 33 millioner euro rundt i veska i flere uker, sa hun, ifølge Lotto Bayern.

Den heldige lottovinneren skal ha sagt at hun planlegger å bruke pengene til å leve et sunt liv og ønsker å gjøre mer for miljøet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer