«Hadde nok drukket for mye Møllers tran»

Kristin Halvorsen legger seg helt flat og forklarer at hun har drukket for mye Møllers tran, men hun forsøker å holde motet oppe når det gjelder alt annet enn gymnastikk og latin.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet): Jens Stoltenberg og Kristin Halvorsen var skjønt enige om én ting etter at lampene og fjernsynskameraene var slått av i går kveld: De har ikke smakt på hverandre. Og: - Dette var en panelovnsdebatt. Fy, så varmt!

- Angrer

Ydmyk, men bestemt valgte SV-lederen å be om unnskyldning så snart hun fikk ordet under det første folkemøtet i NRK på Norges Handelshøyskole i går kveld.

- Vi hadde en nydelig valgkampåpning, med bygging av en ny skole i bakgrunnen og fint vær, men jeg ble for ivrig da jeg sa at elevene kunne velge latin i stedet for gymnastikk. Det angrer jeg på. Jeg ble for ivrig, og hadde nok drukket for mye Møllers tran. Men, jeg mener at skolen må tilpasses mer den enkelte elevs behov.

Til Dagbladet sier Kristin Halvorsen at det blir en kamp om begrepene i skoledebatten.

Terningen:

Kjell Magne Bondevik (KrF)Tok indignert igjen mot Hagens beskyldninger om «indirekte drap». Kjørte fram sitt mantra om redelig valgkamp. Hadde med seg en fin fargeplansje som skulle vise at ledigheten var høyere før. Vår vurdering: 3 Styrke: Er fortsatt statsminister. En prestasjon i seg selv. Innrømmet for dårlig jobb med ledigheten. Svakhet: Fikk nesten ikke fram hvorfor velgerne skal stemme på KrF.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer