Hadde partyprinsen et hemmelig Facebook-liv?

Mystisk kjendiskonto forsvant samme dag som prins Harry sin forsvant.

FACEBOOK-MYSTERIE: Har Prins Harry hatt et hemmelig liv på Facebook og holdt kontakt med venner under psevdonym? Foto: AFP / NELSON ALMEIDA / NTB scanpix
FACEBOOK-MYSTERIE: Har Prins Harry hatt et hemmelig liv på Facebook og holdt kontakt med venner under psevdonym? Foto: AFP / NELSON ALMEIDA / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det har stormet rundt privatlivet til Prins Harry i Storbritannia etter at avisa The Sun valgte å trykke nakenbilder av prinsen i Las Vegas.

Etter oppslagene i forrige uke skal Harrys rådgivere fortalt ham at hun burde slette Facebook-kontoen sin. Det gjorde han.

Samtidig forsvant også en Facebook-konto som har vært lenge myteomspunnet i England. «Spike Wells» har, eller hadde, rundt 400 venner på Facebook, deriblant noen av de rikeste unge menn og kvinner på øya. På kontoen ble det ofte skildret fra store fester i både England og utlandet.

Nå spekuleres det om «Spike Wells» egentlig er et pseudonym brukt av partyprinsen Harry på Facebook for å ha kontakt med venner. Ifølge avisa The Telegraph er et av Prins Harry sine kallenavn «Spike», blant annet brukt av hans kontakt i Scotland Yard.

Avisa skriver videre at mystiske Wells byttet profilbilde mens prinsen var i Las Vegas. Ifølge avisa kan en av tre menn med Panama-hatt på bildet minne om prinsen. Personen står foran en tv i det som ser ut som en stor suite som visstnok ligner veldig på suitene i MGM Grand hotel - stedet prinsen overnattet på mens han var i ørkenbyen i USA.

Og om ikke det var nok, så er denne Facebook-profilen også venn med Arthur Landon, en av Storbritannias rikeste unge menn. Landon var med prins Harry til Sir Richard Bransons private øy på Jomfruøyene i det Karibiske hav, uka før Las Vegas-besøket.

Og det er enda mer som tyder på at Harry har hatt noe med Facebook-kontoen å gjøre. Før den forsvant kunne man se at «Spike Wells» sin profil var fra Maun i Botswana.

Tilfeldig eller ikke: Prins Harry og hans daværende kjæreste Chelsy Davy besøkte nettopp den byen tilbake i 2007, skriver The Telegraph.

Profilen oppgir i tilegg å ha «alle sporter» som interesse. Akkurat som prins Harry.

SKAPT FURORE: Da nakenbildene av prinsen ble trykket i britiske medier, ble både prinsens og den mystiske kjendiskontoen på Facebook slettet. Foto: AFP / DANIEL SORABJI / NTB scanpix
SKAPT FURORE: Da nakenbildene av prinsen ble trykket i britiske medier, ble både prinsens og den mystiske kjendiskontoen på Facebook slettet. Foto: AFP / DANIEL SORABJI / NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer