- Hadde sex 13 ganger med mindreårig

Italias statsminister Silvio Berlusconi hadde angivelig sex 13 ganger med Karima el-Mahroug da hun var mindreårig.

SKYLDIG?: Italias statsminister Silvio Berlusconi er beskyldt for å ha kjøpt sex av den da mindreårige prostituerte Karima el-Mahroug. Foto: Scanpix/Filippo Monteforte/Giuseppe Aresu
SKYLDIG?: Italias statsminister Silvio Berlusconi er beskyldt for å ha kjøpt sex av den da mindreårige prostituerte Karima el-Mahroug. Foto: Scanpix/Filippo Monteforte/Giuseppe AresuVis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): 13 ganger skal den Italienske statsministeren ha betalt for sex med den mindreårige marokkanske tenåringen ifølge de italienske aktorene, melder msnbc.com.

Dette kom fram i et syv sider dokument som nyhetsbyrået AP (The Associated Press) fikk tak i etter at etterforskningen mot tre av Berlusconis hjelpere ble avsluttet i dag. De tre assistentene er beskyldt for å hjelpe til med å få tak i prostituerte for statsministeren.

Saken deres har vært atskilt fra den mot Berlusconi, som venter rettssak den 6. april for å ha kjøpt sex av mindreårige, og å bruke posisjonen sin til å dekke over lovbruddet.

Nekter for sex
Både Berlusconi og den marokkanske tenåringen Karima el-Mahroug, kjent under kallenavnet Ruby, nekter for at de hadde sex.

Ruby var 17 da hun angivelig skal ha fått betalt for å ha sex med Berlusconi. I Italia er det forbudt å kjøpe sex av personer under 18 år.

Ruby har fortalt om de rene sexorgier i en luksusvilla Berlusconi eier i nærheten av Milan, men sier hun ikke selv lå med ham. Hun beskrev de ville festene med uttrykket «bunga bunga», som øyeblikkelig gikk inn i alle italienske tabloidjournalisters ordforråd.

Statsministeren er også anklaget for å ha utøvd maktmisbruk ved å bruke administrasjonen sin for å få den marokkanske jenta løslatt fra politiarresten etter at hun ble tatt for tyveri.

Rettsdokument
Dokumentet som søker tiltale mot assistentene under påstander om kjøp av prostituerte gir også detaljer om hvordan sexfestene til Berlusconi var organisert.

Festene gikk for seg på følgende måte: Middag, etterfulgt av eksotisk dans, og til slutt valgte Berlusconi kveldens sexpartner eller partnere.