- Hadde sex med Clinton 12 ganger

WASHINGTO(NTB-Reuters-AFP): Bill Clinton hadde sex med Monica Lewinsky minst 12 ganger i Det hvite hus, hevder kilder som skal kjenne innholdet i Lewinskys vitnemål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Monica Lewinsky forlot torsdag kveld rettsbygningen i Washington, etter å ha forklart seg hele dagen for en storjury om sitt forhold til president Bill Clinton. Den 25 år gamle tidligere frivillige assistenten i Det hvite hus så blek og dratt ut i ansiktet da hun kom ut av bygningen sammen med

sin advokat og en talskvinne. De kjørte bort i en blå Toyota stasjonsvogn.

Avhøret varte i ni timer, men spesialetterforsker Kenneth Starr kan innkalle henne igjen om han har behov for det.

Hun svarte ikke på noen av spørsmålene som ble ropt mot henne av hundrevis av ventende journalister, som for eksempel om hun hadde grått mens hun avga sin forklaring.

- Hun svarte sannferdig, utfyllende og ærlig på alle spørsmål som spesialetterforskeren stilte henne. Det samme gjelder spørsmålene som medlemmene av storjuryen stilte, sa talskvinnen Judy Smith.

Lekkasjer

Men bare timer etter at hun ga sitt vitneprov for lukkede dører, avslørte flere fjernsynskanaler detaljer om hva hun angivelig skal ha sagt.

CNN siterte to anonyme kilder som fortalte at hun hadde sagt at hun hadde hatt «et seksuelt forhold av en viss type» til presidenten. CNNs kilder hevdet at hun sa hun hadde hatt sex med Clinton 12 ganger, men at han ikke hadde bedt henne om å lyve.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer