Grace Millane

Hadde sex med drapstiltalt: - Jeg var livredd

Tidligere Tinder-dater forteller om den røffe sexen med den drapstiltalte 27-åringen.

DREPT: Natt til sin egen bursdag i fjor døde Grace Millane, bare 21 år gammel. Tiltaltes tidligere Tinder-dater forteller om sine møter med 27-åringen. Foto: NTB Scanpix
DREPT: Natt til sin egen bursdag i fjor døde Grace Millane, bare 21 år gammel. Tiltaltes tidligere Tinder-dater forteller om sine møter med 27-åringen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Han tok tak i armene mine og la press på dem så jeg verken kunne puste eller bevege meg. Jeg sparket hardt, for å gi signal om at jeg ikke kunne puste. Han må ha kjent at jeg kjempet, jeg var livredd.

Flere kvinner som har snakket eller ligget med den 27 år gamle mannen som står tiltalt for drapet på britiske Grace Millane (21) forklarte seg mandag i retten.

En av dem fortalte hvordan mannen skal ha satt seg på ansiktet hennes mens de hadde sex, og ikke gitt etter da hun kjempet for å komme seg løs. Hun skal ha latt som om hun besvimte for å få ham til å slutte.

Han flyttet seg fortsatt ikke, ifølge kvinnen, men hun klarte å snu hodet nok til at hun fikk luft i lungene, skriver The Guardian.

Kvalt under sex

Det er snart et år siden Millanes lik ble funnet, dumpet i en koffert i et skogsområde i nærheten av Auckland i New Zealand.

Hun var på jorda rundt-reise, og i likhet med kvinnene som mandag forklarte seg i retten, traff hun 27-åringen på Tinder.

De siste videoovervåkingsbildene av Millane fortsatt var i live, viser at de to kysser utenfor mannens leilighet før de går inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer