Fengselsbetjent dømt til fengsel:

Hadde sex med innsatt

Etter et tips ble saken rullet opp. Nå er den tidligere fengselsbetjenten selv dømt til fengsel.

FENGSELSBETJENT DØMT: Tina Gonzalez (26) må sone sju måneder i fengsel etter å ha blitt dømt for grov tjenesteforsømmelse. Gonzalez hadde sex med en innsatt og ga ham en telefon. Foto: Fylkespolitiet i Fresno
FENGSELSBETJENT DØMT: Tina Gonzalez (26) må sone sju måneder i fengsel etter å ha blitt dømt for grov tjenesteforsømmelse. Gonzalez hadde sex med en innsatt og ga ham en telefon. Foto: Fylkespolitiet i Fresno Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den 1. mai i fjor slo politiet til. I samarbeid med fengselet hadde de etterforsket den nå 26 år gamle fengselsbetjenten Tina Gonzalez på bakgrunn av et tips.

Tipseren hevdet at Gonzalez over lengre tid hadde hatt sex med en innsatt i fylkesfengselet i Fresno i California i USA, fengselet hvor hun jobbet fra 2016 til 2019. I tillegg til å ha sex med den mannlige innsatte, skal Gonzalez også ha gitt ham en telefon, ifølge tipset.

Nå er 26 år gamle Gonzalez dømt til sju måneders ubetinget fengsel med en prøvetid på to år, melder lokalavisa Fresno Bee.

Erkjente straffskyld

Gonzalez ble av domstolen i Fresno funnet skyldig i grov tjenesteforsømmelse for å ha:

  • Hatt sex med den innsatte.
  • Gitt den innsatte en telefon.
  • For å ha oppbevart narkotika og/eller alkohol i fengselet.

Straffeutmålingen var mildere enn det påtalemyndigheten ønsket. Aktoren i saken la ned påstand om fengsel i tre år og åtte måneder, mens Gonzalez' forsvarer ba om betinget fengsel for 26-åringen, som erkjente straffskyld etter tiltalepunktene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer