- Hadde sex med to sjuåringer

En lærer i 20-åra er tiltalt for å ha hatt samleie med to sju år gamle jenter i et klasseværelse på en Oslo-skole. Ifølge jentene fikk de bind for øynene før læreren deres angivelig begikk overgrepene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Jentene skal ha blitt lokket med under påskudd av at de skulle være med på en lek. Statsadvokat Jørn Sigurd Maurud har samtidig tiltalt mannen for å ha skaffet seg utuktig omgang med de to elevene ved å utnytte sin stilling som lærer. Dette tiltalepunktet, kombinert med det første som gjelder samleie, betyr en strafferamme på 15 års ubetinget fengsel. Etter det Dagbladet erfarer nekter læreren straffskyld. Han er tatt ut av stillingen. Ifølge tiltalen skjedde overgrepene i skoletida midt på formiddagen - anslått over et tidsrom på om lag 45 minutter.

Grove sexovergrep

Det er avklart gjennom etterforskingen at jentene og læreren var alene på et tidspunkt den aktuelle dagen. Læreren, som angivelig hadde tyggegummi, skal ha sagt at han ville gi de to jentene en overraskelse. Det skulle være at de fikk smake tyggegummi. At de fikk bind for øynene, skulle være en del av leken. Jentene, som har vært i såkalt dommeravhør, har gitt en helt annen forklaring på hva som skjedde i klasserommet. Dommeravhørene har overbevist politi og påtalemyndighet om at i stedet for å ha vært med på en uskyldig «tyggegummilek», har småjentene vært utsatt for grove sexovergrep.

«Tyggegummileken»

Saken begynte å rulle, fordi en eller begge jentene fortalte om «tyggegummileken» hjemme - og foreldrene slo alarm. Dette førte igjen til at skolens ledelse, skoleadministrasjonen og Oslo-politiet ble koblet inn i saken. #

TRIPPELDRAPET