PÅ ÅPEN GATE:  I denne Olav Kyrres gate i Sandnes ble flere personer vitne til at et par hadde sex ved 19-tiden i går.- En mann og en dame, begge voksne, hadde litt for mye «kos» uten klær på åpen gate, sa Trygve Ravndal ved Rogaland politidistrikt i går.
PÅ ÅPEN GATE: I denne Olav Kyrres gate i Sandnes ble flere personer vitne til at et par hadde sex ved 19-tiden i går.- En mann og en dame, begge voksne, hadde litt for mye «kos» uten klær på åpen gate, sa Trygve Ravndal ved Rogaland politidistrikt i går.Vis mer

Hadde sex på åpen gate

Flere personer ble vitne til at et par hadde sex i all offentlighet. Likevel slipper de straff, melder politiet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Hendelsen skjedde ved 19-tiden i går, og flere personer ble vitne til at paret hadde sex på åpen gate i Sandnes sentrum, skrev Stavanger Aftenblad i går. Paret, en kvinne i 40-årene og en mann i 50-årene, fikk på stedet beskjed av politiet om at det ville bli opprettet en sak mot dem.

- En mann og en dame, begge voksne, hadde litt for mye «kos» uten klær på åpen gate. Flere meldere følte at hendelsen var svært ubehagelig. Det opprettes sak og forholdet vil bli anmeldt, sa operasjonsleder Trygve Ravndal ved Rogaland politidistrikt i går.

Slipper straff
I dag forteller imidlertid politiet at paret mest sannsynlig kommer fra hendelsen uten straff, ettersom ingen har anmeldt forholdet.

- Politiet har foreløpig ikke fått inn anmeldelser på parets aktivitet. Det ligger an til at de slipper unna, denne gang, sier politiførstebetjent Magnar Hetland ved Sandnes politistasjon.

Kvinnen nektet
Politiet fikk melding om «lettkledd kosing», og da de ankom stedet hadde paret delvis kommet seg på bena. Mannen la ikke skjul på at noe hadde hendt, men kvinnen nektet for forholdet.

- Han erkjente aktiviteten, hun nektet for i det hele tatt å ha vært på stedet, sier Hetland.