Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hadde sex på rektors kontor

En tidligere student ved Den Polytekniske Høgskolen i Bergen lagde falske penger med skolens datautstyr. Pengene skal ha gått med til å betale en prostituert for sex - på rektors kontor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En tidligere datastudent og leder i studentrådet på Den Polytekniske Høgskolen i Bergen er tiltalt for å ha produsert falske penger med skolens datautstyr. I går begynte rettssaken mot ham og to prostituerte i Bergen Byrett, skriver BA.

De to prostituerte søstrene innrømmer at de har vært med på å svi av noen av de falske pengene den tidligere studenten lagde. Kvinnene påstår at de har mottatt penger som betaling for tjenester.

Den tiltalte selv hevder at pengene ble laget som en spøk, og at de ble liggende på rektors kontor som han hadde tilgang til. Han omtaler de prostituerte som venner og sier at de må ha tatt de falske pengene uten at han så det. I tillegg hevder han at de to har fått låne ekte penger av ham.

Den 36 år gamle IT-konsulenten kan få inntil 15 års fengselsstraff dersom han blir kjent skyldig.