Hadde sex på taket, landet på stillas

Vitner følte ubehag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

To gutter og en jente hadde sex på et tak på toppen av en treetasjers bygning i Norbygata i Oslo lørdag kveld. Da vitner ropte etter dem, holdt den ene gutten på å falle ned.

De tre klatret opp på taket via et stillas, og hadde med seg en bærepose med pils. Etter å ha konsumert alkohol begynte jenta og den ene gutten å utføre seksuelle handlinger med hverandre, mens den tredje personen så på.  

Hyrdestund

- Jeg drev med kveldsmaten til datteren min, da jeg så dem drikke pils opp på taket, sier en nabo til Dagbladet.no.

- Etter en time begynte jenta å utføre oralsex på den ene gutten. Plutselig satte hun seg oppå han. De hadde en skikkelig hyrdestund. Men da kona ropte på han, ble han nok litt slapp.

- Det er et knapt et sted i Oslo hvor du har mer innsyn. Nærmere 40 leiligheter har fri skue mot plassen, forklarer han.

Trygg sex


- Noen vitner følte ubehag ved at de hadde sex åpenlyst, og ropte etter dem. Dette førte til at den ene gutten skled nedover taket. Han landet på stillaset, sier operasjonsleder Kjell Hjulstad i Oslo politidistrikt til NTB.

De tre skal deretter ha tatt seg inn i et vindu i bygget.

Politiet sendte en patrulje til stedet, men fikk ikke kontakt med ungdommene. Saken vil ikke bli fulgt videre fra politiets side.

- Men vi oppfordrer helst til at folk har sex på tryggere steder, sier Hjulstad.