Hadde storstilt feiring: - Hyklersk

Den nedskalerte versjonen av Obamas 60-årsfeiring hadde 200 gjester og folk danset uten munnbind. Det har ikke gått ubemerket hen.

BURSDAGBARN: Tidligere president Barack Obama ble 60 på onsdag. Lørdag feiret han og hans 200 nærmeste. Arkivfoto: Jewel Samad / AFP / NTB
BURSDAGBARN: Tidligere president Barack Obama ble 60 på onsdag. Lørdag feiret han og hans 200 nærmeste. Arkivfoto: Jewel Samad / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På familien Obamas enorme herskapshus i Martha´s Vineyard mellom New York og Boston har det blitt satt opp et enormt partytelt.

Teltet skulle etter planen romme i underkant av 500 inviterte som skulle feire ekspresident Barack Obamas 60-årsdag lørdag kveld.

Etter å ha fått kritikk for det store antallet gjester ble gjestelista redusert kraftig på grunn av coronahensyn, skrev New York Times på fredag. Blant dem som ble kuttet var en lang rekke offentlige tjenestemenn som hadde jobbet i Obamas regjering.

- Danset hele natta

Men den reduserte gjestelista la ingen nevneverdig demper på feiringen. Paparazzi-bilder fra stedet viser at en lang rekke biler og minibusser fraktet gjester til festen.

Blant annet viser bildene at kjendisparet Chrissy Teigen og John Legend ankom øya. I tillegg skal Steven Spielberg, Bruce Springsteen, George Clooney, Jay-Z og Beyoncé stått på gjestelista, ifølge New York Times.

Totalt var det rundt 200 personer som deltok på festen, ifølge People. De skriver også at Obama «danset hele kvelden» og «aldri sluttet å smile».

Danse-video

Til tross for at gjestene ble bedt om å ikke dele bilder i sosiale medier, er det flere som har gjort det. Blant dem er artisten H.E.R., skriver USA Today. Hun skal ha publisert en video av henne og Obama som danser uten munnbind. Videoen er i etterkant blitt slettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer