SJOKKERENDE OPPFØRSEL: Her hadde paret sex åpenlyst. Området er svært populært blant familer og brukes ofte av skoler som er på utflukt. Foto: Anne Charlotte Schjøll/Tønsbergs Blad
SJOKKERENDE OPPFØRSEL: Her hadde paret sex åpenlyst. Området er svært populært blant familer og brukes ofte av skoler som er på utflukt. Foto: Anne Charlotte Schjøll/Tønsbergs BladVis mer

Hadde strandsex med barn som tilskuere

Paret i Stokke forklarte barna hvordan det skulle gjøres.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet.no:) Ekteparet Heidi Mikkelsen og Kjell Arne Myhre var ute i båten sin da de oppdaget en underlig situasjon i Melsomvik småbåthavn i Stokke onsdag kveld, melder Tønsbergs Blad.

På stranda hadde en mann og en kvinne vill sex mens en gjeng med barn sto i ring rundt og så på.

- Ungene sto rett ved. Mannen forklarte dem hvordan dette skulle gjøres, sier en lettere sjokkert Kjell Arne Myhre til Dagbladet.

Helt naken
Myhre ville stoppe opptrinnet, og løp bort til dem. Barna forsvant, mens det virile paret bare flyttet seg litt og fortsatte samleiet.

- At folk har litt vill fantasi, er helt greit. Men ikke foran masse unger. Når det var barn i 10-12-årsalderen involvert, måtte vi reagere, sier Myhre.

Mannen skal ha vært iført en lys turkisblå genser og blåsort bukse før han vrengte av klærne og fullførte sexakten.

- Hun var helt naken, sier Myhre.

Live porno
Området er svært populært for skoleavslutninger, og på stranda er det ofte barn. Derfor syns ekteparet Mikkelsen og Myhre at lystne mennesker kan finne seg andre steder å utfolde seg på.

- Det var helt forferdelig. Det spilte tydeligvis ingen rolle hvor de gjorde det, hvordan, eller hvem som så på, sier Myhre.

Myhre ringte politiet, uten at det gav resultater.

Flere i lokalmiljøet skal ha sett åpnelyse sexakter i området de siste ukene, skriver Tønsbergs Blad. Trolig dreier det seg om det samme paret.

- Det var voldsom aktivitet, over mange dager. Dette er en familiestrand. Finn ei busk! oppfordrer leder i Melsomvik og omegn vel, Ingunn Moholt til Dagbladet.

OPPRØRT: Sammen med samboeren sørget Heidi Mikkelsen for at barna som så på forsvant. Foto: Anne Charlotte Schjøll/Tønsbergs Blad
OPPRØRT: Sammen med samboeren sørget Heidi Mikkelsen for at barna som så på forsvant. Foto: Anne Charlotte Schjøll/Tønsbergs Blad Vis mer