Hadde strandsex med barn som tilskuere

Paret i Stokke forklarte barna hvordan det skulle gjøres.

SJOKKERENDE OPPFØRSEL: Her hadde paret sex åpenlyst. Området er svært populært blant familer og brukes ofte av skoler som er på utflukt. Foto: Anne Charlotte Schjøll/Tønsbergs Blad
SJOKKERENDE OPPFØRSEL: Her hadde paret sex åpenlyst. Området er svært populært blant familer og brukes ofte av skoler som er på utflukt. Foto: Anne Charlotte Schjøll/Tønsbergs Blad Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no:) Ekteparet Heidi Mikkelsen og Kjell Arne Myhre var ute i båten sin da de oppdaget en underlig situasjon i Melsomvik småbåthavn i Stokke onsdag kveld, melder Tønsbergs Blad.

På stranda hadde en mann og en kvinne vill sex mens en gjeng med barn sto i ring rundt og så på.

- Ungene sto rett ved. Mannen forklarte dem hvordan dette skulle gjøres, sier en lettere sjokkert Kjell Arne Myhre til Dagbladet.

Helt nakenMyhre ville stoppe opptrinnet, og løp bort til dem. Barna forsvant, mens det virile paret bare flyttet seg litt og fortsatte samleiet.

- At folk har litt vill fantasi, er helt greit. Men ikke foran masse unger. Når det var barn i 10-12-årsalderen involvert, måtte vi reagere, sier Myhre.

Mannen skal ha vært iført en lys turkisblå genser og blåsort bukse før han vrengte av klærne og fullførte sexakten.

- Hun var helt naken, sier Myhre.

Live pornoOmrådet er svært populært for skoleavslutninger, og på stranda er det ofte barn. Derfor syns ekteparet Mikkelsen og Myhre at lystne mennesker kan finne seg andre steder å utfolde seg på.- Det var helt forferdelig. Det spilte tydeligvis ingen rolle hvor de gjorde det, hvordan, eller hvem som så på, sier Myhre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer