Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hadde ti dødelige slanger i munnen

Texaner tok livsfarlig verdensrekord.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Torsdag arrangerte Guinness rekordbok World Record day, der flere ulike bisarre rekorder ble satt rundt om i verden. En av de mest spektakulære rekordforsøkene sto kanskje amerikaneren Jackie Bibby for:

Torsdag klarte Bibby å holde ti dødelige giftslanger i munnen - i 12,5 sekunder. Han brøt dermed sin egen rekord fra 2001, som var på åtte slanger.

- Det er nok dagens farligste stunt. Han mistet nesten tommelen forrige gang han gjorde det, sier Craig Glenday, redaktør av Guinness rekordbok, til Reuters.

Jackie Bibby, som kaller seg The Texas Snake Man, innehar for tiden fire verdensrekorder.

I tillegg til munnstuntet har han sittet i et badekar med 81 klapperslanger (en rekord han deler med en amerikansk kvinne), puttet ti klapperslanger i en sekk på 17.1 sekunder, og ikke minst delt sovepose med 109 klapperslanger, ifølge hans egen hjemmeside.

Andre rekordforsøk torsdag inkluderte blant annet simultankyssing, massedansing av Michael Jacksons «Thriller»-video, og baking av verdens lengste pizza.

REKORDHOLDER: Jackie Bibby holdt ti slanger i munnen - i 12.5 sekunder.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!