Hadde tiger i leiligeten

En tiger på 270 kg og en 1,5 meter lang alligator ble funnet i en leilighet i New York.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Politiet og dyrevernet «beslagla» de to rovdyrene fra leiligheten i Manhattan etter tips fra naboer, sier representanter for dyrevernet til nyhetsbyrået Associated Press.

- Han er diger, sier Wes Artope, operativ leder for dyrevernet i New York, om den hvite og oransje krysningen mellom sibirsk og bengalsk tiger.

Beboeren i leiligheten, 31 år gamle Antoine Yates, ble behandlet på et sjukehus i Philadelphia for skader han hevdet skyldtes hundebitt da poiltiet pågrep ham lørdag kveld, forteller politiets talsmann John Grimpel.

Bedøvet

Politiet gikk til aksjon mot bolkigen i femte etasje i et offentlig leilighetskompleks etter tips fra to anonyme innringere som fortalte at Yates var bitt av et stort, vilt dyr. Med seg hadde de spesialister fra dyrevernet og Bronx Zoo.

Vel framme på stedet fortalte naboer at de hadde sett en tiger i leiligheten. Et kamera ble plassert utenfor et vindu i leiligheten, og tigerens bevegelser ble nøye kartlagt før dyrene ble skutt med bedøvelsespiler.

- Sjokkert

- Jeg var sjokkert, ingen tvil om det, sier politimester Ray Kelly.

- Det er klart det var en kjempeutfordring.

Dyrene ble tatt i forvaring av politiet og vil sendes til et dyrereservat i Nassau County og siden Ohio.

Hva eieren angår, kan han vente seg straff for oppbevaring av de farlige dyrene.

SE YOU LATER: Alliagtorer er ikke normalt å ha husdyr. Spesielt ikke i en storbyleilighet sammen med en tiger. Antoine Yates hadde begge deler, men ble da også bitt.