VÆPNET AKSJON: En 35-årig etterlyst mann ble i kveld pågrepet i Follafoss i Verran i Nord-Trøndelag. Foto: Even Johansen / Lokalavisa Verran-Namdalseid
VÆPNET AKSJON: En 35-årig etterlyst mann ble i kveld pågrepet i Follafoss i Verran i Nord-Trøndelag. Foto: Even Johansen / Lokalavisa Verran-NamdalseidVis mer

- Hadde vært i bygda i fem dager

Den etterlyste mannen (35) som i kveld ble pågrepet i forbindelse dødsfallet til Hamida Didovic (87) levde i skjul i Follafoss sammen med en kvinne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

||| (Dagbladet): En mann (35) ble pågrepet i Follafoss i Verran kommune i Nord-Trøndelag etter at politiet hadde fått tips om at mannen, som i dag ble etterlyst med navn og bilde i forbindelse med dødsfallet til Hamida Didovic (87) i Horten i januar, kunne befinne seg der. Mannen er nå transportert til sentralarresten i Steinkjer og han vil deretter bli transportert til Vestfold.

Mannen ble pågrepet av væpnet politi like før klokka 18 i dag. En kvinne som befant seg i samme bopel som den ettersøkte ble også arrestert.

- Vi regner med å sjekke henne ut av saken ganske snart og slippe henne fri, sier operasjonsleder Lars Letnes ved Nord-Trøndelag politidistrikt til Dagbladet.

Levde i skjulHamida Didovic (87) ble funnet i sin egen leilighet, bundet med plaststrips på hender og føtter 22. januar i år. To menn på 18 og 21 år er varetektsfengslet i saken og politiet har hittil jaktet på 35-åringen som i dag ble pågrepet. De tre er siktet for grovt ran.

35 åringen skal ha oppholdt seg i bygda i fem dager.

- Vi visste egentlig ikke hvem han var. Han har vært innom butikken og litt rundt i bygda. Det var etter at han ble etterlyst med navn og bilde han ble tatt, men jeg vet ikke hvem som tipset politiet. Men det er mange som har sett han, men ingen her visste at han var etterlyst, sier en nabo til Dagbladet.

- OverrasketMannen forteller et hele boligområdet ble avsperret og at det var over ti tungt bevæpnede politifolk som posisjonerte seg rundt huset. Etter omtrent en og en halv time kom han ut sammen med kvinnen.

BLE ETTERLYST: Mannen (35) ble pågrepet etter at han ble etterlyst med navn og bilde. Foto: Politiet
BLE ETTERLYST: Mannen (35) ble pågrepet etter at han ble etterlyst med navn og bilde. Foto: Politiet Vis mer