- Hadde vært på julebord

29-åring forklarer trusler mot drepte «Jeddi».

UTBRENT_ Den eller de som drepte Mohammed «Jeddi» Javed tidligere i måneden satte fyr på bilen etterpå. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN
UTBRENT_ Den eller de som drepte Mohammed «Jeddi» Javed tidligere i måneden satte fyr på bilen etterpå. Foto: JOHN TERJE PEDERSEN Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Advokat Morten Furuholmen forsvarer Stig Bergquist (39), som er siktet for drap på Haugerud i Oslo. Furuholmen mener politiet må foreta avhør rundt to politiavlyttede telefonsamtaler som omhandler den drepte Mohammed «Jeddi» Javed, og at de to personene må konfronteres med sine uttalelser.

- Inn i politidokumentene Dagbladet skrev i går at 29-åringen i en mobilsamtale uttaler at «Jeddi» er ferdig. I en annen samtale 29-åringen har med politiets hovedvitne fra drapet på Javed, ber 29-åringen om å få «ta» Javed, men politivitnet sier nei.

Furuholmen sier til Dagbladet at etter oppslaget har han skrevet til politiet og bedt om at samtalene tas inn i politidokumentene fra Haugerud-drapet, sammen med en redegjørelse fra hvilken sak den er hentet fra.

- Jeg har som forsvarer bedt politiet om å foreta flere etterforskingsskritt i saken, uten at jeg vil gå nærmere inn på hva det dreier seg om, sier Furuholmen.

Julebord Advokat Fridtjof Feydt, som representerer 29-åringen, sier til Dagbladet at klienten har reagert sterkt på artikkelen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer