Haddy Njie: - Jeg støtter Trond fullt og helt

Trond Giskes samboer snakker om avgangen.

STØTTE: Haddy N'Jie er samboer med Ap-politiker Trond Giske. Hun sier Giske har hennes fulle støtte. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet
STØTTE: Haddy N'Jie er samboer med Ap-politiker Trond Giske. Hun sier Giske har hennes fulle støtte. Foto: Frank Karlsen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Trond Giskes samboer, Haddy Njie, sier hun støtter Giske, som i kveld trakk seg som nestleder i Arbeiderpartiet.

- Trond og jeg har stått sammen gjennom denne stormen og jeg støtter Trond fullt og helt, sier hun til VG.

Ifølge avisa var de to sammen hjemme i leiligheten sin i Oslo da Ap-toppen fortalte om avgangen på sin Facebook-side.

- Støtten fra Haddy betyr alt for meg. Hun har stått ved siden av meg hele tiden. Hun har vært grunnen til at jeg har greid å komme meg gjennom dette, sier Giske til avisa.

Råd fra Støre

Trond Giske annonserte seint søndag kveld at han går av som nestleder i Arbeiderpartiet. Han opplyste samtidig at han stiller sin plass som leder av Arbeiderpartiets finansfraksjon til disposisjon.

Det skjer etter uker med voldsom oppmerksomhet rundt de mange varslene som har kommet inn til partiledelsen om upassende oppførsel fra Giske.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer