Hadia med frekt spark mot Sylvi: - Du burde bare blitt på gården din

Hadia Tajik kritisk til Sylvi Listhaugs holdning til 1. mai.

1. MAI I TRØNDELAG: Hadia Tajik, nestleder i Ap, ankommer Værnes flyplass på vei til 1.mai-feiring i Trøndelag. Hun syns lite om Sylvi Listhaugs holdning til 1. mai. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
1. MAI I TRØNDELAG: Hadia Tajik, nestleder i Ap, ankommer Værnes flyplass på vei til 1.mai-feiring i Trøndelag. Hun syns lite om Sylvi Listhaugs holdning til 1. mai. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HOMMELVIK (Dagbladet): - Det er en veldig fin dag for raking, enten det er i hagen eller på gården, sa Sylvi Listhaug til Drammens Tidende lørdag.

Dagen innvandringsministeren snakker om, er 1. mai. Listhaug er invitert til Drammen for å holde 1. mai-tale, slik både Siv Jensen og Carli I. Hagen har gjort før henne.

I år blir det altså tale og ikke raking for Listhaug, og temaet hun skal snakke om er viktigheten av arbeid for innvandrerne, og at man må tenke langsiktig for å sikre velferdsmodellen.

- Mye hagearbeid Samtidig er nestleder i Arbeiderpartiet, Hadia Tajik, i Trøndelag for å markere 1. mai. Når hun leser Listhaugs uttalelse på vei ut av flyet, har hun et klart svar til statsråden:

- Dersom hun syns det er en fin dag for raking, så synes jeg hun burde blitt på gården. Hun har jo vært riktig så opptatt i det siste, så det er nok mye hagearbeid å ta igjen, sier Tajik spøkefullt, før hun blir alvorlig:

- Listhaug fortsetter i god, gammel Carl I. Hagen-stil. Dette er en historisk kampdag. Det sier mye om Fremskrittspartiet at Listhaug mener at raking er en mer passende aktivitet enn å stå opp for arbeidstakeres rettigheter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer