Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hafslund varslet ikke brannvesenet

Sendte vekter til stedet. To mennesker omkom i brannen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

( Dagbladet.no): Takket være en tilfeldig forbipasserende var brannvesenet allerede på plass da Hafslunds vekter kom til den brennende huset i Nittedal i går morges.

Selv om alarmen hadde gått både i husets underetasje og overetasje, valgte Hafslund å ikke kontakte brannvesenet.

- Vi må alltid bekrefte brannen før vi kontakter brannvesenet. Det ble gjort en skjønnsmessig vurdering av saken og alarmsentralen valgte å ikke kontakte brannvesenet, sier informasjonssjef Karen Onsager i Hafslund til VG nett.

Da brannvesenet kom til huset var det allerede overtent, og det var umulig for brannvesenet å redde de to personene som brant inne.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling