Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hagen: - Liten forskjell Ap-Frp

- Jens Stoltenberg vil bli overrasket over hvor lite dramatisk forskjellen er mellom Ap-regjeringens og vårt forslag til statsbudsjett, sier Frp-formann Carl I. Hagen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Stoltenberg og Hagen møttes til duell i radioprogrammet «Sytten tretti» på P4 i går. Den samme mannen som stadig hakker på statsministeren og sier «Stoltenbergs økonomiske politikk er forfeilet», har nå behov for å dempe inntrykket av de store forskjellene. Etter den opphetede debatten ba Frp-formannen alle kritikerne om å vente til regjeringen legger fram sitt budsjett 4. oktober, og på Frp's alternative statsbudsjett, som blir lagt fram noe seinere.

- Jeg har en sterk følelse av at Stoltenberg tror at følgene blir mye mer dramatiske enn det vårt budsjett legger opp til. Men som han så ofte sier, vi får vente til budsjettforslagene foreligger, både regjeringens og vårt eget, sa Hagen. Men Stoltenberg mener noe annet.

- Jeg tror Hagen og Frp's politikere noen ganger vet at Frp's økonomiske politikk ikke henger helt sammen og at det er lettere å komme med løfter når man sitter i opposisjon, enn når partiet har regjeringsansvaret.