Hagen dumpet søppel

Carl I. mislyktes som søppelmann og beklager nå dypt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det er lokalavisa Tønsbergs blad som melder om Carl I. Hagens nye søppelpraksis.

I sin mørke Mercedes svingte han opp og kastet søppelsekken oppi containeren til Merete Kirkevold. Hun driver hagesenter ikke langt fra Hagens residens, og er ikke akkurat smørblid i dag. For containeren er ikke satt opp der til naboens frie avbenyttelse.


- Alle vi andre må jo betale for å kaste søpla vår, mens han bare tar seg til rette. Selv om man er en kjent person, kan man ikke bare gjøre som man vil. Jeg synes dette er utrolig frekt, sier Kirkevold til Tønsbergs blad.

Etterpå satte Hagen seg inn i bilen og forsvant vekk. Og det var ikke noe kamuflasjeoppdrag han var på. På jakkeryggen lyste det Framskrittspartiet. Det var umulig å ikke skjønne hvem den nye søppelmannen var.

- Nei, han virket rolig, som om det var den naturligste ting i verden å gjøre, sier Kristina Nilsen, som også var vitnet til hendelsen.

Det viste seg snart at Hagen også hadde kastet ting som skal i spesialsøppelet. I sekken var det nemlig malingsspann og andre ting som ikke skal kastes i søppelet.

Carl I. Hagen er lei for det som skjedde.

- Jeg har kjøpt en god del bark der, og hadde en haug med tomsekker som jeg kastet i containeren deres. Det var ikke pent gjort av meg, og det beklager jeg virkelig, sier Hagen til avisa.

Hagen sier han ikke var klar over malingsspannet, og at han måtte ha en tom bil før han kjørte til Oslo. Han lover å aldri gjøre det igjen.

<B>SØPPELMANN:</B> Carl I. Hagen måtte ha tom bil innover til Oslo, og brukte naboens container.