Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hagen får refs for Spania-tur

Fremskrittspartiets formann Carl I. Hagen får kritikk fordi han har reist til Spania i store deler av januar uten å søke om permisjon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En rekke politikere Dagsavisen har snakket med er lite fornøyd med Hagens langvarige Spania-opphold. Også medlemmer av Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité, hvor Hagen selv sitter, skal ha sett seg lei på Frp-politikerens fravær.

- Er man borte i over en uke, skal man normalt søke om permisjon. Ifølge regelverkets bokstav skulle Hagen søkt om permisjon for dette fraværet, sier stortingspresident Jørgen Kosmo (Ap).

Carl I. Hagen selv mener kritikken er et forsøk på å «score billige politiske poenger».

- Mitt opphold i Spania er et forhold mellom Frps stortingsgruppe og meg. Det er Frp som eventuelt lider av at jeg ikke fysisk er til stede, sier Hagen til avisen.

(NTB)

Carl I. Hagen mener at hans Spania-opphold er en sak mellom ham selv og FrPs stortingsgruppe. Her er han fotografert sammen med kona Eli under et tidligere Spania-opphold.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media