Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

- Hagen gikk for langt

Flere erfarne Frp-representanter mener Carl I. Hagen har drevet spillet i Stortinget for langt. De frykter at Hagens press på Bondevik ødelegger forsøket på å bli oppfattet som seriøs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Renta ned til jul

På gårsdagens gruppemøte, der kabinettsspørsmålet som Bondevik framsatte tidligere på dagen ble diskutert, var det ingen som kritiserte partiformannen direkte.

Men mange representanter ga uttrykk for at partiet kom til å bli hengt ut i media på grunn av Frp's bevisste styring mot kabinettsspørsmål.

- Flere har følt spillet den siste tida som ubehagelig. Alle har jo visst hva som kom til å skje i dag. Det hadde vært mer redelig å signalisere subsidiær støtte til regjeringens budsjettforslag når forhandlingene med oss ikke førte fram, sier en sentral kilde i Frp.

Etter det Dagbladet erfarer, har det også på tidligere gruppemøter vært brumming mot partiledelsens ønske om å sette budsjettbehandlingen på spissen.

- Det vil jeg ikke kommentere før det dokumenteres hva som ble sagt og av hvem på vårt gruppemøte, sier Carl I. Hagen til Dagbladet.

Hele Norges coronakart