Hagen gikk

Hagen regelrett skjelte ut de oppmøtte journalistene på pressekonferansen etter Frp's gruppemøte i går. Han beskyldte dem for uredelighet, uærlighet og dårlig oppførsel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hagen hadde innkalt til pressekonferanse for blant annet å fortelle at partiet sto samlet om sin innvandringspolitikk etter å ha diskutert saken på gruppemøtet i går. Men det meste av tida brukte Hagen på å komme med harde skyts mot norsk presse og politiske motstandere.

Ikke Frp'ere

- I media er ord som ærlighet, redelighet, skikkelighet, ordentlighet og korrekthet ord som er kastet på båten fullstendig. Det er ingen grenser for hva man kan få seg til å skrive av løgnaktige historier om Frp og våre politikere for tida, fortalte Hagen de oppmøtte journalistene på Stortinget i går.

- Ja, vi blir behandlet annerledes enn de andre partiene, sa Hagen og viste til at journalistene selv ikke stemmer Frp. Dermed fortsatte han med sine politiske motstandere.

- Til nå har de andre partiene kommet bare med sjikane og uberettiget kritikk av Fremskrittsparti-politikere og våre velgere, sa Frp-leder Carl I. Hagen og virket tydelig irritert og oppjaget.

Tidligere i sommer kom Frp's Siv Jensen med uttalelser som kan tolkes som kritikk av partifellene Vidar Kleppe og Øystein Hedstrøm. Hagen understreker at partiet står samlet utad og krever presisering av hva Kleppe og Hedstrøm har sagt som kan tolkes som rasistisk.

Krever svar

I et brev til Statsministerens kontor viser han blant annet til statssekretær Per Olaf Lundteigens uttalelser i Dagbladet sist søndag, der han ikke nøler med å karakterisere en del av Kleppes og Hedstrøms uttalelser som rasistiske.

Hagen forlanger at Bondevik forteller konkret hvilke uttalelser Lundteigen mener er rasistiske.

Enig?

Han forlanger også at «Kjell Magne Bondevik bekrefter om han som statsminister er enig med og støtter statssekretær Lundteigens påstand om at de uttalelsene han henviser til er rasistiske uttalelser», som det står i brevet.

KONTANT: Carl I . Hagen holdt stram regi på en pressekonferanse i går.