Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hagen i sola

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Ideen er glimrende. Fremskrittspartiet har tatt konsekvensen av at nordmenn har flyttet utenlands for kortere eller lengre tid, og har stiftet to lokale partilag på Solkysten i Spania, der norskingene har slått seg til som fremmedkulturelle. Det er selvsagt ingen grunn til at misnøyen med skatter og avgifter, fremmede som ikke snakker språket vårt og utenlandske skikker blir mindre fordi om man forlater gamlelandet. Snarer tvert imot. I Spania ser vi med egne øyne hvor billig maten og vinen er uten skyhøye avgifter, og hvordan de norske urbanisasjonene sliter for å bevare sin kultur og særnorske skikker, uten obligatorisk spanskkurs.
  • De andre partiene har mye å lære av Carl I. Hagen, som skal bruke de norsk-spanske lokallagene som høringsinstanser i saker som angår nordmenn bosatt i Spania. Torrevieja, populært kalt Torrevika, er allerede å betrakte som en norsk koloni under partiformannens politiske ledelse. Lytt og lær, Jens.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media