- Hagen krever svar

Som eneste partileder reiser Carl I. Hagen alvorlig tvil om statsminister Bondeviks sykemelding. I realiteten sier Hagen at enten er landets statsminister en unnalurer, eller så er han ikke tøff nok til å lede landet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- I forrige uke fikk vi høre at Bondevik ikke var så syk, nå får vi høre at han er bedre. Hvorfor er han ikke tilbake på jobb, da? spør Hagen.

Mens det øvrige politiske miljøet tar Bondeviks forlengede sykemelding til etterretning, mener Hagen at det nå er i ferd med å bli et alvorlig problem at landets statsminister er ute av spill på ubestemt tid.

- Det henvises til en depressiv reaksjon etter overbelastning. Men jeg kan ikke se at Bondevik har vært utsatt for noen spesiell belastning. Mange av oss har vært slitne og utafor, men vi har da gått på jobben for det.

Stemmer ikke

- Du setter med andre ord spørsmålstegn ved hele sykemeldinga? - Jeg forholder meg bare til de pressemeldingene som er kommet, og får det ikke til å henge sammen. I forrige uke var Bondevik ikke så syk, han gikk turer og snakket med familien på telefon. Nå er han på bedringens vei. Da skjønner jeg ikke hvorfor han ikke er tilbake på jobb. Når han velger å sykemelde seg i 14 dager, må det være mer alvorlig. Derfor er det noe som ikke stemmer, sier Hagen.

- Uklokt

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer