Hagen mobber TV-motstanderne

For første gang avslører Frp-leder Carl I. Hagen sine virkemidler for å ta knekken av sine TV-motstandere. Blant virkemidlene inngår bevisst mobbing.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før studiolysene slås på har allerede partileder Carl I. Hagen gått i bokseringen for å slå knockout på sine motstandere. Virkemidlene strekker seg fra spydige bemerkninger om sminken til bevisst mobbing. I den ferske rapporten Medienedslag i norsk flyktningepolitikk forteller Hagen åpent om hvordan han aktivt bekjemper motstanderen med andre virkemidler enn fakta. Det er avisen Vårt Land som bringer utdrag fra rapporten i dag.

Kritiserte Valgerds sminke

«Det dreier seg om å psyke ned konkurrenten. Når vi drikker kaffi før sendingen driver jeg bevisst mobbing av andre», sier Hagen i rapporten.

Han innrømmer blant annet at han en gang kommenterte utseendet til til Valgerd Svarstad Haugland for å gjøre henne usikker.

«Jeg opptrer selvbevisst: Nå er du nervøs nå, Valgerd, ikke sant, den sminken er ikke helt bra, jeg tror ikke det går helt fint, gå på sminkerommet en gang til. De andre blir nervøse og fremstiller meg som veldig selvsikker.»

Hagen presiserer til Vårt Land at ordet mobbing må settes i anførselstegn. Han mener det dreier seg mer om erting og et spøkefullt forhold mellom kolleger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer