Hagen taus etter sentralstyremøtet

Fremskrittspartiets sentralstyre avsluttet sitt møte ved 19.20-tiden søndag, men dommen over Dag Danielsen og de andre suspensjonstruede medlemmene blir ikke offentliggjort før mandag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Frp-leder Carl I. Hagen ville ikke si om eller eventuelt hvor mange medlemmer sentralstyret har ekskludert eller suspendert.

- Vi fikk kritikk etter Sentralstyrets forrige møte for at vi ikke informerte de involverte medlemmene før mediene. Nå skal de få beskjed først, sa Hagen til TV 2 etter møtet.

- En slik sak er meget tung og meget vanskelig. Sentralstyret har gjort sitt beste for å følge alle retningslinjer og vedtekter til punkt og prikke, og foreta en grundig saksbehandling og vurdering av hver enkelt sak, sa Hagen til NRK.

På møtet avgjorde sentralstyret skjebnen til de 14 medlemmene av Oslo-partiet. Møtet ble utsatt til klokka 17 søndag fordi de skriftlige svarene fra de eksklusjonstruede medlemmene var så omfattende.

Flere av de eksklusjonstruede medlemmene var søndag kveld samlet hjemme hos en av dem på Majorstuen.

Overrakte

Advokat Per Danielsen, som representerer ti av de eksklusjonstruede, og organisatorisk nestformann i Oslo Frp, Sissel Dagslet, overrakte søndag morgen skriftlige forklaringer på de beskyldningene som sentralstyret i Frp er kommet med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer