Hagen tente på alle plugger

50 bryggeriansatte oppsøkte ham hjemme.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Da fortvilte bryggeriarbeidere oppsøkte Carl I. Hagens hus, tente han på alle pluggene, skriver VG.

Det var Frp som foreslo å fjerne grunnavgiften på engangsemballasje. Dette til voldsomme protester fra bryggeriansatte landet rundt. I protest møtte 50 arbeidere opp utenfor Hagens hjem på Kalvetangen på Nøtterøy. Det de skulle gjøre var å poste et brev fra de ansatte, og gå. Hagen selv var ikke hjemme, men likte tydeligvis ikke at noen var inne på hans eiendom.

Det ble starten på en heftig e-post krangel mellom Frp-formannen og klubbleder Thor Åge Christiansen.

Sistnevnte representerer de ansatte ved Farrisfabrikken i Larvik, Grans bryggeri i Sandefjord, samt Ringnes og Coca-Cola i Vestfold og Telemark.

Hagen skriver, etter å ha sett de bryggeriansattes oppførsel, at det viste seg å være korrekt å fjerne avgiften som kan koste mange hundre ansatte jobben. Etter å ha kranglet seg i mellom i uttallige e-poster, uttalte Hagen til VG at han står inne for alt han har sagt.

- Jeg syntes synd på fagforeningsledere som har slike dårlige ledere. Den type leder fortjener ikke å ha en fin dag, sier han til VG.

Christiansen forteller til VG at han er både skremt og trist etter Hagens utblåsing på e-post.

«Når du og din kone har valgt å legge Frps kontor i næringsdelen tilknyttet deres bolig, så er det et valg dere har gjort og som ikke vi kan ta ansvaret for», skriver Christiansen i en e-post til Hagen.

Det har tidligere vært mye bråk rundt Carl I. og Eli Hagens bolig, og de har hatt besøk av alt fra russen til kommunale politikere. Etter å ha bestemt at Frp kommer til å ha kontorer i villaen håper Hagen at bråket vil gi seg.

Omstridt: Helt siden Hagen flyttet inn i villaen på Kalvetangen på Nøtterøy har Frp-formannen vært i søkelyset for flere enn bare de bryggeriansatte.
Illsint: Carl I. Hagen.