Hagen truer Kleppe

Carl I. Hagen truer med å røpe ubehageligheter om Vidar Kleppe dersom han velger å stille på en alternativ liste til høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Carl I. Hagen liker svært dårlig at Vidar Kleppe vurderer å stille på en konkurrerende liste høstens stortingsvalg. Såpass dårlig at han er villig til å gå langt for å holde Kleppe i sjakk.

- Jeg kan ikke gå ut nå med alt jeg vet om ham, for jeg håper jo fortsatt at han aksepterer straffen sin. Men stiller han på egen liste til, har jeg en helt annen frihet til å fortelle alt jeg vet om hvordan han har oppført seg, sier Carl I. Hagen til Aftenposten. Partiformannen mer enn antyder at han sitter på kompromitterende stoff om den frittalende sørlendingen. Kleppe ble torsdag utestengt fra Fremskrittspartiet i 12 måneder.

Hagen understreker at suspensjonen av Kleppe er tidsbegrenset og at folk har vært utestengt fra partiet før, for så å komme tilbake.

- De nærmeste ukene vil vise hva Kleppe er laget av, sier Hagen.

Mange muligheter

Det spekuleres flittig i hvilken liste Vidar Kleppe eventuelt vil stille på. Han har blant annet blitt koblet med Kystpartiet til Steinar Bastesen.

- Hvis Kleppe, hypotetisk sett, rettet en henvendelse hit, ville vi selvsagt diskutere med ham. Men da måtte han over på en helt annen politikk. Folk i vårt parti må selvsagt rette seg etter Kystpartiets politikk, sa Steinar Bastesen til NTB i går.

Hauko Tveitt og ti andre FrP-utbrytere kommer til å opprette en egen Hordaland-avdelingen av ny-innkjøpte Det Liberale Folkeparti. Tveitt sier at de ikke har mottatt noen henvendelse fra Kleppe.

<B>TRUER:</B> Carl I. Hagen setter i gang enda en knipetangmanøver for å få hindre at Vidar Kleppe stiller til valg til høsten