Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hagen vil ha partikontor hjemme

Frp-formann Carl I. Hagen foreslår å flytte partikontoret for Telemark, Buskerud og Vestfold til sin egen bolig på Nøtterøy.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Området er registrert for næringsvirksomhet, og Hagen fikk flytte inn under forutsetning av at han skulle drive slik virksomhet.

Han står oppført som vaktmester, men det er trolig ikke nok for Nøtterøy kommune. Den vurderer om Hagen bor ulovlig, og har varslet at det kan bli aktuelt å utstede dagsbøter.

Nå vurderer Fremskrittspartiet å flytte partikontoret fra Larvik til Hagens bolig, skriver Tønsbergs Blad.

Fylkesformann i Vestfold Fremskrittsparti, Vidar Andersen, bekrefter flytteplanene, men vedgår at det ikke er spesielt sentrale lokaler. Han sier at dagens lokaler i Larvik er for dyre, og at det er årsaken til at partiet ser seg om etter en ny ordning.

(ANB)

PRAKTEIENDOM: Carl I. hagens hus på Nøtterøy. Frp-politikeren vurderer nå å leie deler av boligen ut til partiet. Foto: SCANPIX
PRAKTEIENDOM: Carl I. hagens hus på Nøtterøy. Frp-politikeren vurderer nå å leie deler av boligen ut til partiet. Foto: SCANPIX Vis mer
Carl I. Hagen

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!