Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Hagens bekymring

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon
  • Carl I. Hagen besværer seg i gårsdagens avis over at Dagbladet ikke ser storheten i hans partis politikk. Det må bero på at han ikke helt har forstått hva Dagbladet står for. På de fleste punkter er vi jo fundamentalt uenige med Fremskrittspartiet. Vi kan forsikre ham om at vi også i framtida vil la denne uenigheten komme til uttrykk. Det anser vi som en demokratisk oppgave.
  • Nå prøver Hagen å knytte partiets ekstreme standpunkter til «...enkelte ukloke og uheldige uttalelser fra enkelte av våre folk». Dessverre er det ikke uvanlig med «ukloke og uheldige» uttalelser i Hagens parti. Denne gang gjaldt det partiets leder og førstekandidat ved valget i Oslo. Einar Lonstad trenger ikke vår hjelp til å framstå som ekstremistisk i mange spørsmål, inkludert innvandringssakene. Det gjør han hver gang han åpner munnen. At det har lyktes Hagen å få Lonstad til å holde kjeft etter årsmøtet, endrer neppe hans grunnleggende og veldokumenterte holdninger.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media