Four Seasons Total Landscaping

Hageselskapet håver inn på Trump-tabben

Da hagesenteret Four Seasons havnet på alles lepper etter denne pressekonferansen agerte de raskt.

PRESSEKONFERANSE: Donald Trumps advokat Rudy Giuliani møtte pressen lørdag utenfor Four Seasons Total Landscaping hagesenter, og kom med beskyldninger om valgfusk. Foto: Chris McGrath / Getty / AFP / NTB
PRESSEKONFERANSE: Donald Trumps advokat Rudy Giuliani møtte pressen lørdag utenfor Four Seasons Total Landscaping hagesenter, og kom med beskyldninger om valgfusk. Foto: Chris McGrath / Getty / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det skal godt gjøres om du ennå ikke har fått med deg helgens mest hysteriske situasjon, som oppsto utenfor hagesenteret Four Seasons Total Landscaping i Philadelphia.

Hagesenteret, som har en sexbutikk og et krematorium som nærmeste naboer, spilte plutselig en komisk hovedrolle på tampen av presidentvalget.

Lørdag ble Joe Biden utpekt som vinner av det amerikanske presidentvalget 2020. Siden har den sittende presidenten, Donald Trump, verken avholdt en nederlagstale eller ringt Biden for å gratulere ham med valgseieren.

Like i forkant av at valget ble offisielt avgjort, kunngjorde Trump på Twitter at det ville bli avholdt en stor pressekonferanse ved Four Seasons i Philadelphia.

Seansen som ble avholdt like etter at valgresultatet ble klart, der Donald Trumps advokat Rudy Giuliani talte om valgfusk utenfor hagesenteret, har fått massiv oppmerksomhet.

Skor seg

Samtidig som Giuliani kom med beskyldninger om valgfusk, tikket meldingene om at Joe Biden hadde vunnet valget inn.

Det er nærliggende å tro at valget av lokasjon beror på en misforståelse i Trump-leiren, at tanken var å ha seansen på luksushotellet Four Season, som også Donald Trump selv tvitret tidligere på dagen, men som både han og hotellet seinere dementerte.

Uansett, nå vet hagesenteret og benytte seg av den massive oppmerksomheten.

MERCH: Hagesenteret skor seg på Trumps fiasko. Skjermdump Four Season landscaping
MERCH: Hagesenteret skor seg på Trumps fiasko. Skjermdump Four Season landscaping Vis mer

«Make America Rake again»

De har begynt å selge ulike varer med en politisk undertone. Interesserte kan nå kjøpe hettegensere og klistremerker med påskriften «Make America Rake Again» og «Lawn and Order». På hagesenterets nettside kan det som ser ut som politisk kampanje merch kjøpes, deriblant en hettegenser for 50 dollar med hagesenterets navn, et amerikansk flagg og tallet 92.

Tallet ser ifølge The Guardian ut til å referere til da Four Seasons Total Landscaping ble grunnlagt - ikke året Bill Clinton slo George W. Bush i presidentvalget. En rekke T-skjorter har samme design.

Hagesenteret har også gått ut med en litt sår melding der de erklærer at de var beæret over å gjeste pressekonferansen, men at de gjerne skulle vært de harde beskrivelsene foruten.

ALT OM USAVALGET

Gå til oversikten

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer