Four Seasons Total Landscaping

Hageselskapet håver inn på Trump-tabben

Da hagesenteret Four Seasons havnet på alles lepper etter denne pressekonferansen agerte de raskt.

PRESSEKONFERANSE: Donald Trumps advokat Rudy Giuliani møtte pressen lørdag utenfor Four Seasons Total Landscaping hagesenter, og kom med beskyldninger om valgfusk. Foto: Chris McGrath / Getty / AFP / NTB
PRESSEKONFERANSE: Donald Trumps advokat Rudy Giuliani møtte pressen lørdag utenfor Four Seasons Total Landscaping hagesenter, og kom med beskyldninger om valgfusk. Foto: Chris McGrath / Getty / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det skal godt gjøres om du ennå ikke har fått med deg helgens mest hysteriske situasjon, som oppsto utenfor hagesenteret Four Seasons Total Landscaping i Philadelphia.

Hagesenteret, som har en sexbutikk og et krematorium som nærmeste naboer, spilte plutselig en komisk hovedrolle på tampen av presidentvalget.

Lørdag ble Joe Biden utpekt som vinner av det amerikanske presidentvalget 2020. Siden har den sittende presidenten, Donald Trump, verken avholdt en nederlagstale eller ringt Biden for å gratulere ham med valgseieren.

Like i forkant av at valget ble offisielt avgjort, kunngjorde Trump på Twitter at det ville bli avholdt en stor pressekonferanse ved Four Seasons i Philadelphia.

Seansen som ble avholdt like etter at valgresultatet ble klart, der Donald Trumps advokat Rudy Giuliani talte om valgfusk utenfor hagesenteret, har fått massiv oppmerksomhet.

Skor seg

Samtidig som Giuliani kom med beskyldninger om valgfusk, tikket meldingene om at Joe Biden hadde vunnet valget inn.

Det er nærliggende å tro at valget av lokasjon beror på en misforståelse i Trump-leiren, at tanken var å ha seansen på luksushotellet Four Season, som også Donald Trump selv tvitret tidligere på dagen, men som både han og hotellet seinere dementerte.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer