Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Nyheter

Mer
Min side Logg ut

Haglemann (36) pågrepet

Væpnet politiaksjon i Tønsberg og Nøtterøy avblåst etter tre timer.

 STORAKSJON:  En politipatrulje overvåker trafikken inn på kanalbrua mellom Nøtterøy og Tønsberg under formiddagens væpnede politiaksjon. Foto: LASSE LJUNG, NYHETS FOTO.
STORAKSJON: En politipatrulje overvåker trafikken inn på kanalbrua mellom Nøtterøy og Tønsberg under formiddagens væpnede politiaksjon. Foto: LASSE LJUNG, NYHETS FOTO. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon


(Dagbladet.no): Politiet i Vestfold har pågrepet en 36 år gammel mann etter en tre timer lang, væpnet politiaksjon i Tønsberg og på Nøtterøy i formiddag.

- Mannen ble pågrepet i bolig uten dramatikk for noen få minutter siden. Det er beslaglagt et haglegevær i mannens bil, opplyser operasjonsleder Jorunn Heide i Vestfold politidistrikt ved 11.30-tiden.

Politiet fikk tillatelse til å rykke ut bevæpnet etter en melding om at det var avfyrt et skarpt skudd i Tønsberg sentrum. Patruljer fra Sandefjord og Horten ble tilkalt, og tre politibiler var lenge på Nøtterøy utenfor Tønsberg.

Politiets operasjonsleder vil ikke opplyse hvor mannen ble pågrepet eller om han er kjent av politiet fra før.

Hun bekrefter at politiet ikke leter etter flere personer.

Etter vitneforklaringer ble skuddet avfyrt i lufta og ingen skal være skadd.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling